Bir arama yapın...

Haberler
2023’e Özel İndirimli Cilt Bakımı Ürünleri Dew By SBG’de!
23 Aralık 2022 Cuma

2023’e Özel İndirimli Cilt Bakımı Ürünleri Dew By SBG’de!

Takvim yaprakları hızla dökülürken cildimiz de zamanın yıpratıcı etkilerinden daha fazla zarar görüyor. Güzelliğimizi geleceğe taşımanın en iyi yolu ise doğru ve etkili bir cilt bakımından geçiyor. Yeni yılda cildinizin güzelliğini zamanın ötesine taşımaya ne dersiniz? Profesyonel cilt bakım ürünleri ile cildinizin en yakın dostu Dew By SBG yeni yıla özel %23 indirimli yılbaşı seti ile sizlere yeni yılın ilk hediyesini sunuyor.

2023’e Özel İndirimli Cilt Bakımı Ürünleri Dew By SBG’de

Dew By SBG %23 İndirimli Yılbaşı Sepetinde Neler Var?

Dew By SBG’de yeni yılın ilk hediyesi niteliğindeki yılbaşı sepeti üç mükemmel üründen oluşuyor. Bu ürünlerden ilki cilt bakımının olmazsa olmaz ilk adımı olan cilt temizliği için Sensitive Tocuh Hassas Yüz Yıkama Jeli. Gün boyu cildinizde biriken kir, yağ ve makyaj artıklarından kurtulmanın en iyi yolu.

İkinci ürün ise belki de cildin en önemli ihtiyaçlarından biri olan beslenme ile ilgili. Dew By SBG’nin Fresh & Firm Canlandırıcı Cilt Toniği ile cildinizi gençleştirmek çok daha kolay.

Son olarak cildimizin parlaklığı, canlılığı, elastikiyeti ve bunun sonucunda kazanacağımız gençlik için olmazsa olmaz bir ürün: Long Lasting Moisturizer Uzun Etkili Nemlendirici. Özellikle bizi bekleyen kış aylarında cildimizin karşı karşıya kaldığı kuruma tehlikesini ortadan kaldırmanın en kolay yolu. Bu üç özel ürün, güzellik ailemize yeni yılın ilk hediyesi olarak 879,97 TL yerine yalnızca 677 TL.

Yılbaşı Setinde Yer Alan Ürünler

  • Sensitive Touch Hassas Yüz Yıkama Jeli
  • Fresh & Firm Canlandırıcı Cilt Toniği
  • Long Lasting Moisturizer (Uzun etkili nemlendirici)

Gençliğinizi ve güzelliğinizi eski yılda bırakmayıp sizinle birlikte geleceğe taşıyabilmeniz için hazırladığımız bu set ile cilt bakım rutininizi kusursuz hale getirebilirsiniz. Hem derinlemesine temizlik sağlayıp hem de cilt bariyerinizi çevresel etkenlere karşı daha dirençli hale getirmek için, gözeneklerinizi açıp sıklaştırmak, nemliliğinizi arttırmak ve cildinize ihtiyaç duyduğu besinleri sağlamak için bu set yeterli. 2023 yılı Ocak ayı boyunca Dew By SBG Yılbaşı Setine 677 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Paketi incelemek için tıklayınız .

Yorumunuzu bırakın